Žebříček žen podle znamení zvěrokruhu. Které jsou ty nejlepší partnerky do života?

7029
Sdílejte

Ženy narozené ve znamení Lva rady loví a pak si se svými partnery i rády hrají, jenže jejich velkou chybou je to, že pro ně nikdo není dost dobrý. Ať pro ni uděláte všechno, vždy to bude málo a bude chtít víc. Na výběr svých partnerů je také dost opatrná a jen tak někoho si k sobě nepustí, ale pokud ano, dokáže se bezhlavě zamilovat.

9. místo – Střelec

Tyto ženy jsou doslova malí ďáblíci na Zemi. Když se pustíte do vztahu se ženou v znamení Štíra, měli byste vědět, že od této chvíle bude vše jen podle ní a pokud to tak nebude, nechtějte ani vědět, co přijde. Slovo kompromis pro tyto ženy nemá místo, což je důvod, proč jim vztahy příliš dlouho nevydrží.

8. místo – Blíženci

Ženy narozené ve znamení Blíženců mají jednu velmi specifickou vlastnost a to takovou, že dokáží během pár minut prokouknout každého, takže před nimi jen máloco utajit. Ze všeho nejvíc tyto ženy nesnášejí lež a přetvářku. Pokud však sdílíte stejné hodnoty, bude vám vztah klapat.

7. místo – Beran

Žena v tomto znamení oplývá vysokým sebevědomím a tvrdohlavostí. Jakákoliv kritika ji dokáže pěkně vytočit. Oproti jiným znamením zvěrokruhu se však nesnaží svého partnera převychovat, což je něco, co opačné pohlaví zcela jistě ocení.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články