Když rodina slyšela, že bude k obědu dýně, začala prskat. Jakmile ochutnali jedno sousto, byl za pár minut prázdný plech!

2664
Sdílejte

Dochází vám nápady, co uvaříte k obědu? Vezměte zapékací misku, naplňte ji, šoupněte do trouby a máte hotovo! Zapékat se dá úplně všechno. Dnes vám přinášíme recept na zapečenou dýni Hokkaidó. Tato zelenina je k dostání po celý rok. Připravte ji s masem i bez něj, ať si na své přijdou i vegetariáni. Příprava je snadná a rychlá, takže ji zvládnou i úplní začátečníci.

Ingredience

    • dýně Hokkaidó
    • 2-3 stroužky česneku podle chuti
    • 1 cibule
    • 150 g šunky
    • 250 g rajčat
    • 50 ml mléka
    • 2 vejce
    • 100 g měkkého sýra
    • sůl, pepř,
    • hrst strouhanky
    • olej

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články