Toto je nejpřesnější cikánský horoskop, který o vás prozradí skutečně vše! 

12207
Sdílejte

Dýka 21.3.-20.4. Toto je velmi jasné znamení, které trvá na svém názoru až do úplného konce. Dýky jsou praktické a neztrácejí čas na zbytečnosti. Někdy jsou však nadmíru impulsivně a mohou se uchýlit k agresi.

Věnec 21.4.-20.5. Věnce obdivují luxus a bohatství, ale peníze rozhodně nevyhazují kvůli rozmarným choutkám. Zástupci tohoto znamení jsou pilní a jakýkoliv obchod dotáhnou dokonce. Rozhodnost a obchodní duch z nich dělá výborné podnikatele.

Svícen 21.5.-20.6. Svícny jsou ztělesněním dobrých a milých lidí. Zbožňují komunikaci a poznávání nových lidí. Jsou dostatečně aktivní na to, aby z nich mohly být skvělé sportovci. 

Kolo 21.6.-21.7. Lidé narození v tomto období jsou impulzivní a citliví. Jsou romantici a rádi sní, ale často se stává, že se umí snadno urazit. Stávají se z nich pozoruhodní herci a hudebníci. Bohužel, jejich charakter negativně ovlivňuje psychické zdraví, takže je běžné, že upadnou do deprese.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články