Super jemný tvarohový koláč „Labyrint“: Krém je ukrtý přímo v těstě, tento piškot má největší úspěch !

14992
Sdílejte

2. Na těsto si vyšleháme vejce s cukrem.

3. Přidáme olej, kefír a nakonec i sypké prosáté přísady.

4. Těsto navrstvíme do mísy, jejíž dno vyložíme pečícím papírem.

Pokračování na další straně

5. Do cukrářského sáčku navrstvíme krém a naneseme ho na těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články