Šťavnatý mléčný koláč – jako vatička : Zapomeňte na vysušené koláče, toto je neuvěřitelná dobrota, která pobláznila celou rodinu!

4949
Sdílejte

POSTUP :

Zapněte troubu a předehřejte ji na 180 ° C. Vyšlehejte vejce mixérem s 3 lžícemi krystalového cukru po dobu 3 minut, dokud nevznikne pěna.
Přidejte krupici, 4 lžíce mouky, prášek do pečiva a jemně promíchejte špachtlí zdola nahoru. Nalijte hmotu do vymazané formy a pečte na středním roštu 25 minut do zlatova. Během pečení si připravte impregnaci. Ohřejte si 2 šálky mléka s 110 g cukru a vanilkového cukru, dobře promíchejte a odstavte z tepla. Upečený korpus rovnoměrně polijte.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články