Stačí otevřít a máte nejchutnější přílohu ke každému jídlu: Pestrý salát do sklenic – vydrží celý rok!

16074
Sdílejte

Cukr – lžičku do každé sklenice

Pokračování na další straně

Postup:

Veškerou zeleninu omyjeme. Rajčata, okurky, papriky a nakrájíme na kousky, cibuli na kolečka, česnek nasekáme nadrobno a zelené bylinky nasekáme nadrobno.

Vše zeleninu smícháme, přidáme sůl, olej a necháme 15-20 minut odstát.

Do čistých sklenic na dno uložíme bobkový list a pepř (3-4 kuličky do každé sklenice).

Naplníme salátem až po vrch, na vrch dáme 1 lžičku cukru a zakryjeme víčkem, necháme chvíli odstát a následně dolijeme šťávou ze salátu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články