Prokletí Ivety Bartošové pokračuje i po její smrti

9153
Sdílejte

Koncert, na kterém měla zazpívat řada jejích kolegů a přátel s nádhernými hlasy jako třeba Standa Hložek, Hana Křížková, Bára Basiková, Ilona Csáková, Magda Malá, Leona Machálková, Lucie Třešňáková, Daniel Hůlka, Michal Penk a další, se měl konat loni v říjnu v pražské Lucerně. Ale kvůli úmrtí Karla Gotta byl logicky přesunut na letošní 5. duben.
Jenže i 5. dubna se konat nemůže, protože je koronavirová krize.Přitom všichni, včetně moderátora Vládi Hrona, věřili, že se konečně konat bude a všichni si hity Ivety Bartošové připomenou a užijí si to.

Pokračování na další straně

Paradoxem je také to, že původně se počítalo i s účastí Evy Pilarové. Ta však 14. března odešla taky do pěveckého nebe. „Koncert budeme opět nuceni přeložit, vstupenky ale zůstávají v platnosti a hledáme nový termín…,“ zní z řad organizátorů z okruhu fanklubu slavné zpěvačky, do organizace se zapojila i Ivetina sestra Ivana.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články