Když jim na Velikonoce řekla, že budou mít k obědu „babu,“ smáli se. Od té doby je toto jídlo stálicí na jejich stole!

2747
Sdílejte

Troubu předehřejte na 200 °C. Pekáček vymažte tukem a rohlíkovou směs do něho rovnoměrně rozprostřete. Pečte dozlatova asi 35 minut. Podávejte s kysanými okurkami. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články