Na Velikonoce jim upekla takové perníky, že je chtěli znova. Zadělala na těsto a za 20 minut už zdobila celá rodina!

2127
Sdílejte

Velikonoce sice již byly, ale to vůbec nevadí. Takový dobrý perníček chutná celý rok. Upečte si perník podle starého osvědčeného receptu. Voňavé, měkké a lahodné perníčky se vám doslova rozplynou na jazyku. Tyto perníky nemusíte nechávat odpočívat, aby změkly. Pochutnáte si na nich hned po upečení. Spolu s dětmi si je nazdobte podle své fantazie. Dejte do toho a užijte si spoustu zábavy a radosti.

Ingredience

Na těsto

  • 500 g hladké mouky
  • 1 kávová lžička kypřícího prášku do perníku
  • 1 lžička jedlé sody
  • 150 g moučkového cukru
  • 100 g medu
  • 50 g másla
  • 1 vejce
  • 1 žloutek
  • mletá skořice a mletý hřebíček

Na polevu

  • 1 bílek
  • 150 g jemného moučkového cukru
  • 2 polévkové lžíce citronové šťávy

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články