Nadýchané těsto se pěkně upeče do roviny. Místo srdíček si vykrájejte, co se vám líbí, ale tvary musejí být o trochu menší, než je výška formy a je vhodné, když jsou i široké, protože tvoří základ dezertu a mají ho za úkol zpevnit. Čarovala jsem tu s vánočními stromečky, hvězdami a pod., abych vám nabídla vánoční tvar, ale nevybrala jsem. Hvězda měla příliš ostré špičky, a těsto je hodně hebké. Chce to nekomplikovaný tvar. Tady vidíte, že krém už pěkně želíruje, takže byl spěch. Až vytvořím řadu srdíček, ještě je smáčknu k sobě posledním kouskem, třeba jen polovičním tvarem, aby zmizely mezírky.
Pokračování na další straně
Tahle forma je fakt nízká, je vidět, že srdíčka vyšla jen tak, tak, ale nevadí. Zbyl mi i krém, tak je můžete dát do misek, a s přidáním müsli, bude ráno luxusní snídaně. Zbylo mi i málo místa na sušenkový základ, takže měřte lépe, než já :o)
Rozdrcené sušenky urovnejte stěrkou, nevadí, když někde vytlačíte trochu krému. Mělo by jich být alespoň půl centimetru, aby se podklad dezertu zpevnil.
Vše funguje, jak má, krém je hladký a pevný, srdíčka červená, a to díky podmáslí, které s červeným gelem dokonale zafunguje. Mandarinky jsou skvělé v sousedství čokolády. Dezert je božský a musíte ho prostě ochutnat!Dobrou chuť