Naprosto božský MANDARINKOVÝ CHEESECAKE S PŘEKVAPENÍM. Vypadá složitě,ale není. Je to neskutečná pochoutka !

3478
Sdílejte

šťáva z 1 citronu
500 g tučného tvarohu, ve vaničce
100 g cukru krupice
250 ml smetany, 30%
100 ml vlažné vody
50 g práškové želatiny na nepečený dort (Vitana)
1 plechovka mandarinek, zcezených a nasekaných na kousky

Dokončení

150 g ovesných sušenek, rozdrcených (např. Zuzanky)
150 g hořké čokolády a trocha másla

Pokračování na další straně

Těsto

1. Nechejte zmknout máslo a pak ho vyšlehejte s cukrem do nadýchaného krému. Pak do toho zašlehejte jedno vejce po druhém a vmíchejte prosátou mouku s práškem do pečiva. Troubu vyhřejte na 180 °C.

2. Do vzniklého těsta ručně vmíchejte kakao, sodu, podmáslí a nakonec gelovou barvu. Těsto rozetřete na plech velký 20 × 25 cm vyložený pečicím papírem. Povrch urovnejte do roviny a těsto dejte péct na 30 minut. Hotové nechte zcela vychladnout.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články