Vzala tvaroh, povidla a naplnila těsto. Za 15 minut vyčarovala lahodné koláče, jaké umí jen babičky. Po plechu se zaprášilo sotva se ohlédla!

2318
Sdílejte

Pracovní postup

Hladkou mouku prosejte do větší mísy. Přidejte k ní rozdrobené droždí, obě polévkové lžíce cukru, žloutky, změklý tuk a teplé mléko. Směs důkladně promíchejte. Přikryjte utěrkou a nechejte na teplém místě kynout. Pokud nemáte třeba teplý radiátor, vložte do trouby rozehřáté na 50°C.

Připravte si náplň. Do misky dejte tvaroh, žloutek, nasypejte vanilkový cukr a dobře promíchejte. Nechejte při pokojové teplotě odpočinout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články