Malý zázrak z jablka, řepy a mrkve: Detoxikuje játra a ledviny, léčí štítnou žlázu a posiluje imunitu !

8808
Sdílejte

Pokračování na další straně

Upozornění: Tento nápoj by neměly konzumovat lidé s cukrovkou, průjmem, urolitiázou a žaludečními obtížemi.

Jablka

Podle čínské medicíny jablka pomáhají posilovat srdce, uhasit žízeň, zvlhčit plíce, zmírnit podráždění sliznice a zvýšit poměr tělesných tekutin. Jablečný ocet může dokonce zabránit tvorbě ledvinových kamenů. Studie ukazují, že denní konzumace jablek (nejméně jedno denně) může snížit vývoj kožních onemocnění. Podle brazilské studie, konzumace jablka před jídlem pomohla ženám zhubnout až o 33% více, ve srovnání s ženami, které jablko nejedli. Jablko obsahuje pouze 50-80 kalorií a nemá obsah tuku ani sodíku.

Jablka jsou bohatým zdrojem vitamínů C, A a flavonoidů, a také obsahují menší množství fosforu, železa a vápníku. Jablka jsou velmi dobrým zdrojem draslíku, který podporuje zdravé srdce.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články