Makrela s citronem v rajčatové omáčce – chutná, zdravá a snadná příprava

1523
Sdílejte

Příprava :

Ryba se omyje, očistí střeva a rozdělí na vhodné kousky. Nakrájejte citron na tenké plátky a vložte do každého kusu ryby. Cibuli jemně nakrájíme a osmažíme v oleji 2-3 minuty.

Přidejte rajčatovou dužinu a pokračujte ve vaření maximálně 10 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články