Lékaři varují ! Všechny ženy by měly okamžitě vědět o těchto věcech !

6502
Sdílejte

Dobrou noc

Na otázku, kdy by správně měly ženy chodit do postele. To by si každá měla odpovědět sama. Doporučovaná doba spaní pro ženy je alespoň osm a půl hodiny. Pokud tedy v běžný pracovní den vstáváte o šesté ráno, spát byste měli jít kolem půl desáté. Zní to nemožně? Vše je jen věc priorit. Nezapomínejte, že jde o Vaše zdraví. Mimochodem, vědci tvrdí, že krásu během spánku získávají ženy právě v době spaní před půlnocí. Rovněž se Vám odvděčí Vaše pokožka, ale i nervový a trávicí systém.

Pokud mají časově namáhavé zaměstnání muži, stále je jejich organismus schopnější se s nedostatkem spánku vypořádat snadněji než ten ženský. Nezanedbávejte svůj spánek a myslete při tom na své zdraví a vlastní pohodu.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články