Smíchala krůtu s kukuřicí a za 15 minut vyčarovala delikatesní oběd. Po jídle se doslova zaprášilo.

2049
Sdílejte

Pracovní postup

Na oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte maso a opečte. Podle chuti osolte a opepřete. Trochu podlijte vodou a duste na mírném ohni asi 30 minut.

Mrkev, celer a petržel očistěte a nahrubo nastrouhejte. Rýži uvařte dle vašich zvyklostí.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články