Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3718
Sdílejte

Dokončete krém. Změklé máslo a moučkový cukr asi 2 minuty mixujte dohladka a postupně vmíchávejte vychladlý pudink. Podle chuti můžete ještě dosladit.

Na 10 minut vložte šlehačku do mrazáku, poté ji vyšlehejte do velmi tuhé hmoty.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články