Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3718
Sdílejte

Do hrnce nejlépe ve vodní lázni nalijte mléko, přidejte pudinkové prášky, mouku, vanilkový cukr a žloutky. Dobře promíchejte metličkou a za stálého míchání vařte do zhoustnutí. Odstavte z plotny a za občasného míchání nechejte vychladnout.

Předehřejte troubu na 190 °C. Těsto rozdělte na dvě poloviny. Vyválejte dva tenké pláty, přeneste je na plechy vyložené pečícím papírem. Oba pláty upečte dozlatova. Podle zkušeností s troubou pečte asi 5 minut. Těsto kontrolujte, protože je tenké a peče se rychle. Upečené pláty nechejte vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články