Pořád stejné moučníky? Tato žena připravila za 15 minut luxusní zákusek, jaký jste ještě neochutnali. Tento dezert neseženete ani v té nejdražší cukrárně!

3717
Sdílejte

Dostali jste chuť na nějaký lehký nadýchaný moučník k odpolední kávě nebo čaji? Už jste okusili  lahodný krémeš? Vychutnejte si fantastické medové těsto s bohatou náplní. A dokonce dvojitou! Nejdříve se vám na jazyku rozplyne delikátní šlehačková náplň a po ní neuvěřitelně jemný pudinkový krém. Krémeš zvládne i začátečník. Tak na co čekáte?

Ingredience

Na těsto

  • 280 g hladké mouky
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 celé vejce + 1 žloutek
  • 1 polévková lžíce rumu
  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 kávová lžička jedlé sody
  • 50 g Hery

Na krém

  • 1 l mléka
  • 3 vanilkové pudinkové prášky
  • 3 polévkové lžíce polohrubé mouky
  • 3 žloutky
  • 1 vanilkový cukr
  • 250 g másla
  • 150 g moučkového cukru
  • 500 ml šlehačky 33%

 

Pracovní postup

Připravte těsto. Do mísy prosejte mouku, cukr a jedlou sodu. Postupně přidávejte vejce, rum, med a změklou Heru. Vypracujte tuhé těsto a dejte ho asi 20 minut odpočinout do chladničky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články