Jen 3 ingredience a máte grunt: Připravte si lahodnou polévku z kopru, šlehačky a vajec. Nabijete si baterky a zaženete stres.

2099
Sdílejte

Aromatické bylinky, jako třeba kopr, jsou v naší kuchyni odedávna oblíbeným kořením nejen pro svoji nezaměnitelnou vůni. Jejich chuť je také fantastická, proto se používají napříč celou paletou nejrůznějších pokrmů. Pro milovníky teplé kuchyně přinášíme recept na famózní koprovou polévku. Vychutnejte si její božskou vůni a chuť. Bonus: zvládne ji u úplný začátečník.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články