Oslnila návštěvu luxusní paštikou z kuřecích jater. Takovou delikatesu neseženete v žádném obchodě. Připravte si ji doma už dnes.

2786
Sdílejte

 

Pracovní postup 

Nakrájejte na malé kousky cibuli a drůbeží játra. Na pánvi rozehřejte olej a cibuli na něm osmahněte dohněda. Vyjměte ji z pánve a odložte stranou na talíř. Do stejného oleje vložte drůbeží játra a opečte ze všech stran, nejdéle však 5 minut. Poté by játra mohla ztvrdnout a nebyla by tak chutná. Hotová játra i s výpekem dejte do mísy.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články