Jahodová smršť – dezert BEZ pečení lepší než nanukový dort: Takovou dobrotu z tvarohu a domácí želatiny jste už dávno nejedli !

6033
Sdílejte

1 bal. pudinku zlatý klas

Kromě toho:

100 g strouhané bílé čokolády

Pokračování na další straně

Postup:

Nejdříve si připravíme krém. Mléko smícháme se smetanou na šlehání, přidáme pudinkové prášky a vyšleháme.

Tvaroh si utřeme s cukrem, přidáme k pudinku a spolu prošleháme.

Formu s vyššími okraji vyložíme pečícím papírem a začneme ukládat piškoty, které si namočíme ve studeném mléce.
Na piškoty navrstvíme první vrstvu krému .
Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články