Fantastické rychlé karbanátky na plechu.Stačí 300 g mletého masa, 300 g zelí, 2 brambory a zakysaná smetana. K tomuto netřeba ani přílohu !

15447
Sdílejte

Postup:

Zelí si omyjeme a nakrájíme na jemno. Vložíme do mísy, zalijeme vařící vodou a necháme působit 10 minut. Poté scedíme. Brambory si očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli si nakrájíme na jemno. Nyní postupně všechny ingredience přidáváme k mletému masu – cibuli, zelí, i brambory, z nichž dříve vytlačíme co nejvíce šťávy, aby nebyly mokré. Přidáme sůl, pepř, jakékoliv další koření podle chuti, smetanu, vejce a důkladně promícháme.

Pokračování na další straně

Formujeme karbanátky jakéhokoliv tvaru a velikosti. Plech si pokryjeme pečícím papírem a kotlety ukládáme vedle sebe. Nakonec jejich svrchu potřeme zakysanou smetanou, nebo rajčatovou omáčkou, pro hezčí barvu a ještě lepší chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články