Famózní pudinkové řezy složené z několika vrstev. Naprosto pobláznily celou rodinu

4785
Sdílejte

Jako obvykle s připravíme dvě piškotové těsta. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme mouku a následně po částech vyšlehanou bílkovou pěnu. Polovinu těsta přelijeme a přimícháme kakao. Oba koláče upečeme na dvou plechách.

Mezitím si uvaříme dva pudinky a vyšleháme šlehačku s vanilkovým cukrem. Připravíme si také kakaovou polevu, stačí smíchat cukr s kakaem a troškou vody nebo mléka.

První vrstva je kakaové těsto. Něj navrstvíme vanilkový pudink, zakryjeme ho vanilkovým těstem a navrstvíme kakaový pudink. Potom už jen přidáme šlehačku a ozdobíme čokoládovou polevou. Necháme v lednici dobře ztuhnout. Nakrájíme a podáváme, dobrou chuť.

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články