Famózní pečené koblihy: Nadýchané jako obláček a nemusíte stát celou věčnost u sporáku !

5433
Sdílejte

Pokračování na další straně

Postup:

1. Do hrnce si nalijeme olej a přidáme máslo.

2. Dáme ohřát na sporák dokud se máslo nerozpustí a nesmíchá se s olejem.

3. Do větší mísy si nalijeme horké mléko, přidáme 10 g sušeného droždí, cukr, vanilkový cukr, vejce, sůl a vše důkladně vyšleháme metličkou.

4. Nalijeme směs oleje a másla a znovu důkladně promícháme (trochu této směsi si odložíme na potírání).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články