Vzala česnek, slaninu a smíchala to s dýní. Za 10 minut vykouzlila delikatesní oběd, po kterém se doslova zaprášilo.

2276
Sdílejte

Pracovní postup

Dýni oloupejte, odstraňte jadérka a nastrouhejte. Cibuli nadrobno nakrájejte, česnek prolisujte a vše smíchejte s dýní. Slaninu nakrájejte na malé kostičky a přidejte do směsi. Vmíchejte obě vejce, mouku a trochu mléka. Osolte a opepřete.

Směs dobře promíchejte, podle potřeby přidejte mouku nebo mléko tak, aby nebyla hustá, ani řídká. Vytvarujte malé placičky, které osmažte na rozpáleném tuku dozlatova. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články