Smíchala želatinu s tvarohem a dala to přes noc do lednice. Druhý den podávala dezert tak luxusní, že se po něm okamžitě zaprášilo!

3799
Sdílejte

Želatinu zahřejte, až se rozpustí, ale nevařte. Rozdělte ji do obou částí tvarohové hmoty a promíchejte.

Formu (třeba na srnčí hřbet) vyložte potravinářskou folií a nalijte do ní obě hmoty. Vložte do chladničky a nechejte ztuhnout aspoň dvě hodiny (nejlépe však přes noc). Podávejte ozdobené šlehačkou, kousky ovoce a hoblinkami hořké čokolády. Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

AKTUÁLNĚ : Čtyři životy si vyžádala čelní srážka rychlíku společnosti Regio Jet s nákladním vlakem v Pardubicích

Podle šéfa poradců slovenského premiéra Erika Kaliňáka měl Robert Fico prostřelené tenké střevo na pěti místech

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Další články