Smíchala želatinu s tvarohem a dala to přes noc do lednice. Druhý den podávala dezert tak luxusní, že se po něm okamžitě zaprášilo!

3798
Sdílejte

Oblíbili jste si nepečené dezerty? Samozřejmě, vždyť komu by se chtělo trávit celý den u rozpálené trouby. Vyzkoušejte vynikající tvarohový dezert se dvojnásobnou náloží fantastických chutí. Jemný  pomerančový tvaroh se báječně doplňuje s kakaovým. O tu nejdůležitější práci se postará želatina, do které vmícháte jednotlivé přísady a je hotovo. Díky jednoduché a rychlé přípravě se tento dezert brzy dostane mezi vaše nejoblíbenější laskominy.

Ingredience

  • 500 g jemného nízkotučného tvarohu
  • 200 ml nízkotučného mléka
  • 1 balíček práškové čiré želatiny (20 g)
  • 70 g třtinového cukru (popřípadě jiného sladidla)
  • 1 polévková lžíce kakaa
  • 1 menší pomeranč
  • 1 kávová lžička nastrouhané kůry z chemicky neošetřeného citrónu

Pracovní postup

Želatinu nechejte asi 15 minut nabobtnat v mléce. Řiďte se návodem na obalu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

AKTUÁLNĚ : Čtyři životy si vyžádala čelní srážka rychlíku společnosti Regio Jet s nákladním vlakem v Pardubicích

Podle šéfa poradců slovenského premiéra Erika Kaliňáka měl Robert Fico prostřelené tenké střevo na pěti místech

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Další články