Předložila jim cuketovou pizzu. Nejdřív se jí vysmáli, ale po jednom soustu splivli celý plech!

2499
Sdílejte

Pracovní postup

Cuketu najemno nastrouhejte, osolte a nechejte 15 minut odpočívat, aby pustila šťávu. Potom ji důkladně vymačkejte, aby byla co nejvíce suchá. Přidejte strouhaný sýr a vajíčka. Dobře promíchejte, aby se „těsto“ dobře spojilo.

Plech vyložte pečícím papírem. Troubu předehřejte na 190°C. Z těsta na plechu vytvarujte kulatou placku a krátce upečte v troubě asi 5-10 minut. Vyndejte předpečený korpus, potřete ho kečupem a obložte sýrem, šunkou, salámem a zeleninou podle vlastní chuti. Vložte opět do trouby a pečte dalších 15-20 minut. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články