Zadělala na těsto a naplnila ho cibulí a špekem. Za 15 minut servírovala delikatesní francouzskou pochoutku, kterou nekoupíte v žádném obchodě.

2209
Sdílejte

Do misky dejte kysanou smetanu, přidejte vajíčka, dochuťte solí, kmínem a černým pepřem. Směs řádně prošlehejte vidličkou.

Vykynuté těsto překlopte z mísy na kuchyňskou desku. Vyválejte plát a přeneste ho do vymazaného pekáče. Na těsto nasypejte osmaženou cibulku, tu zalijte smetanovou směsí a nakonec poskládejte na povrch plátky opečené slaniny.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články