Zadělala na těsto a naplnila ho cibulí a špekem. Za 15 minut servírovala delikatesní francouzskou pochoutku, kterou nekoupíte v žádném obchodě.

2209
Sdílejte

Pracovní postup

Mouku nasypejte do misky a uprostřed udělejte důlek. Kvasnice rozdrobte do vlažné vody a přidejte cukr. Nechejte trochu rozpustit a vlijte do důlku v mouce. Mísu zakryjte a nechejte kynout 15 minut na teplém místě.

Potom do směsi  přidejte dvě polévkové lžíce oleje a vypracujte těsto, které dejte ještě 45 minut vykynout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články