Zadělala na těsto a naplnila ho cibulí a špekem. Za 15 minut servírovala delikatesní francouzskou pochoutku, kterou nekoupíte v žádném obchodě.

2207
Sdílejte

Máte rádi slané moučníky, které jsou navíc neokoukané? Máme pro vás tip na lahodný cibulový koláč podle starého francouzského receptu. Základem je vláčné těsto plněné naprosto delikatesní nádivkou. Ocení ho i ten největší mlsoun a přípravit ho zvládne každý začátečník. Zamilujte se do této pochoutky už dnes.

Ingredience

  • 500 g polohrubé mouky
  • 20 g kvasnic
  • 1 polévková lžíce krystalového cukru
  • olej
  • 150 g anglické slaniny
  • 4-5 ks cibulí
  • 200 ml kysané smetany
  • 2 vejce
  • sůl, kmín, mletý pepř

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články