Čaj z pampelišky pročistí játra, vyplaví kila a na pleť je lepší než kosmetika: Takto si ji připravíte i doma !

12047
Sdílejte

Pampeliška na hubnutí

Obsahuje látky, které dokáží rychle stimulovat metabolismus a zvláště účinná je v boji proti tuku. Pomáhá tělu rychleji ho zpracovat a odbourává tuky, které jsou již usazené v tkáni. I proto ji dietologové velebí jako jarní královnu štíhlé linie.

Čaj na hubnutí a pro pročištění celého organismu!

1 lžičku kořene (můžeme použít čerstvý, ale i sušený) zalejme 300 ml vody a necháme přes noc (minimálně 8 hodin odležet při pokojové teplotě. Ráno přendáme na plamen a necháme jen převařit. Scedíme, necháme vychladnout a když má čaj příjemnou teplotu, můžeme pít. Čaj se však nemá pít najednou – před snídaní si dejte pár doušků (doporučeno 3) a 20 minut po jídle také 3 doušky.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články