5-minutový Salko pamlsek BEZ vaření: Jen dejte vychladit a máte pochoutku lepší než zmrzlina !

36879
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Na dno sklenic uložíme piškoty, krém a kousky ovoce, zatímco sklenice naplníme téměř doplna. Vrch dozdobíme ovocem a lístkem máty.

Vložíme do lednice vychladit a můžeme podávat. Před podáváním můžete ještě odzdobit vyšlehanou šlehačkou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články