Vzala sojový granulát a začala vařit. Za 10 minut už nandávala na talíř a vysloužila si titul mistra kuchyně.

1563
Sdílejte

 

Ingredience

  • 200 g rýže
  • 100 g suchého sojového granulátu
  • 1 cibule
  • 200 brokolice
  • 8 polévkových lžic sterilované kukuřice
  • 8 lžic sterilovaného hrášku
  • olej
  • 100 ml zeleninového vývaru
  • sůl, mletý pepř, zelená petrželová nať
  • 150 g strouhaného sýra

Pracovní postup

Rýži přeberte, spařte horkou vodou a poduste doměkka. Sojový granulát zalijte horkou vodou a nechejte 10 minut odpočinout. Slijte a používejte podle receptu.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články