Důkladně rozmíchejte a vlijte na chleba. Nakrájejte klobásu a mozzarellu na kolečka, která rozložte na chleba. Posypejte oreganem, polijte kečupem a nechejte alespoň 10 minut odpočívat, aby se tekutiny dobře vsákly do chlebu. Předehřejte troubu na 220°C a pečte asi 20 minut dozlatova. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Vepřové maso s majoránkovými bramborami: Geniální oběd za 30 minut a nemusíte řešit ani večeři !
- Luxusní dezert z plechu, který zahanbí i větrník: Vypadá krásně, chutná ještě lépe a bude hvězdou každé oslavy !
- Toto jídlo si pamatujete z dětství a budou ho zbožňovat i vaše děti: Bublinkové brambory s máslem – dokonalá příloha za pár kaček
- Zapečené vepřové plátky, které nemají konkurenci: Od doby kdy jsme ochutnali toto lahodné masíčko, klasické řízky jsou na vedlejší koleji !