Velký milostný úplňkový horoskop: Berani se změní v kusy ledu, Raci naopak vzplanou dosud nepoznanou touhou!

6271
Sdílejte

RAK (22. 6. – 22. 7.)

Rakům nadělí úplněk možná až nadbytek milostné energie. Při navazování kontaktů bývají stydliví a nesmělí. Tentokrát však ovládnou Raky opravdové milostné touhy. Budou koketovat jako staří profíci a navíc si s opačným pohlavím pěkně pohrají. Upozornění pro zadané: náhle budete vzpomínat na minulé vztahy.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi, ačkoli jsou ohnivé znamení, budou tentokráte naprosto bez fantazie. V milostném životě se začnete chovat spíš jako slon v porcelánu než král džungle. Vaše oslnivost a přitažlivost naprosto zmizí a nahradí ji podrážděnost. Každý se vám raději pěkně zdaleka vyhne. Vaše nálada se projeví i v posteli, kde zůstanete se svými černými myšlenkami úplně sami.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou při úplňku plní negativní energie. Výbušní, panovační, sobečtí tak moc, že to nepochopí ani jejich protějšek. Zato lidé „single“ zažijí dosud nepoznané věci!

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou doslova v sedmém nebi. Štěstí bude jejich průvodcem a přinese s sebou i žhavou vášeň a touhu. Mohou se těšit na prožití opravdové rozkoše. Skvěle na tom budou i „single.“ Budou oplývat velkým sexappealem, na který se chytí každý. Tak pozor na to!

ŠTÍR (24. 10. – 22. 11.)

Štíři touží po něze i vášní, ale tentokráte se jim toho moc nedostane. Nenechají si svou rozladěnost pro sebe a dají to svému partnerovi pěkně sežrat. Svobodní se mohou těšit na skutečně skvělé flirtování.

STŘELEC (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou příliš přecitlivělí a všechny milostné návrhy odmítnou. Vy, co jste „single,“ dávejte si pozor na páteční výstřednosti. Aby to nemělo následky!

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články