Váhy, připravte se na sexy dobrodružství, Vodnáře dostihne minulost.

2946
Sdílejte

Střelcům tento týden přinese mnohá nedorozumění i vzplanutí vášní. Přišel čas podívat se pravdě do očí. Přinese vám to zlepšení pracovní pozice. Svobodným hvězdy radí, aby rozhodně poslechli svou intuici.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čeká tento týden dobrodružství. Naslouchejte svému protějšku, jeho rady jsou správné. V zaměstnání buďte féroví. Zlepší to pracovní atmosféru. Svobodní špatně chápou rady ostatních. Přemýšlejte o tom trochu.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se tento týden poučí z chyb, které kdysi udělali. Ještě máte sice co napravovat, ale nezapomínejte se dívat do budoucnosti. V osobním životě také nemáte nic jistého. Svobodní, kteří mají někoho „v merku,“ zamyslete se dobře, zda o tohoto člověka skutečně stojíte.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby, vy se připravte zklamání své důvěry. Někdo vám hodně blízký neumí udržet vaše tajemství. Pokud jste v kolektivu lidí, v němž se necítíte, je ten pravý čas odejít. Ve vztahu s partnerem pociťujete štěstí a lásku. Svobodné Ryby se uzavřou do sebe a budou přemýšlet o svých cílech.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články