Nebaví vás tradiční koláče? Vyzkoušejte tento složitě vypadající moučník. Ve skutečnosti ho zvládnete za 35 minut.

3954
Sdílejte

Mezitím si udělejte krém. Vaječné bílky se špetkou soli vyšlehejte na tuhý sníh. Do něho postupně vmíchejte ostatní přísady.

Vykynuté těsto rozdělte na dvě části, vyválejte dva pláty. Troubu předehřejte na 180°C, plech vyložte pečícím papírem. Na něj položte jeden plát těsta. Potřete krémem a přiklopte druhým plátem. Vložte do trouby a pečte asi 30-40 minut. Vyndejte z trouby, nechejte vychladnout a podle chuti pocukrujte. Můžete podávat. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články