Také vás nebaví připravovat stále stejné dezerty? Nezoufejte, protože dnes vám přinášíme recept, který jistě neznáte. Dezert s jemnou chutí tvarohu a šťavnatého pomeranče nadchne všechny mlsouny i gurmány. Příprava není nijak složitá a zvládne ji každý. Zpříjemněte si nedělní chvilky už dnes.
Ingredience
- 500 g jemného nízkotučného tvarohu
- 200 ml nízkotučného mléka
- 20 g čiré mleté želatiny (1 balíček)
- 70 g třtinového cukru
- 1 polévková lžíce kaka
- 1 menší pomeranč
- 1 čajová lžička kůry z chemicky neošetřeného citronu
Postup práce
Želatinu nasypte do mléka a nechejte asi 15 minut bobtnat. Mezi tím oloupejte pomeranč a vymačkejte z něj šťávu. Dužninu podle potřeby nakrájejte na menší kousky.