Toto jsou nejlepší jablečné buchtičky, jaké jste kdy jedli ! Stačí 2 jablka, 2 vejce a 20 minut času !

8020
Sdílejte

2 vejce vyšleháme pomocí šlehače a přidáme cukr. Prošleháme, přidáme nakrájené máslo a potom ai 100 g preisoatej mouku s práškem do pečiva. Nakonec ručně přimícháme zbylou mouku a potom i nakrájené kousky jablek.

Vypracujeme jednotnou masu, z níž pomocí lžíce dávkujeme na plech vyložený papírem jednotlivé buchtičky.

Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 20 minut při teplotě 180 stupňů (buchtičky raději během pečení sledujte, každá trouba peče jinak)
Dobrou chuť! 🙂

zdroj : tojenapad.dobrenoviny.sk org.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články