Tohle je 10 krutých pravd o lásce, které by měl znát naprosto každý!

1765
Sdílejte

Některé z nich vás možná vyvedou z míry, jiné mohou být děsivé a a zdrcující. Pokud se na ně však podíváte blíže, zjistíte, že se jedná pouze o nové etapy vaší lásky. Láska má své zákony a dříve, než vám tyto zákony ublíží, je dobré o nich vědět. Dnes se společně podíváme na 10 krutých zákonů lásky, kterým se nevyhne ani jeden pár. 

Důvěra je extrémně křehká – Všechny vztahy jsou založeny na důvěře a i když je váš vztah sebelepší, bez důvěry může být bleskurychle ukončen. Dávejte si proto pozor na to, co děláte a co říkáte, protože svá slova a činy už zpět nevezmete.

Někdy se spolu budete nudit – To, že pár dělá vše společně a nikdy se nebude společně nudit, je pouze sen. V reálném životě může být kniha nebo setkání s přáteli zajímavější než večer spolu s vaším manželem. Neznamená to, že si jste odcizeni. Každý má mít však prostor pouze pro sebe. Stačí však pár dní bez sebe a při příštím společném stráveném času se už nudit nebudete!

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články