Takhle jste těstoviny ještě nepřipravovali. Vzala parmazán, šunku a zeleninu a za 20 minut servírovala báječný oběd.

2083
Sdílejte

Pracovní postup

Těstoviny uvařte podle návodu. Zceďte a nechejte odkapat.

Na olivovém oleji zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte hrášek i s nálevem. Krátce poduste, dokud se voda z nálevu neodpaří. Osolte a opepřete podle chuti.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články