Větrník je český zákusek, navazující na francouzský Chou à la crème, Profitterole, který byl znám už na dvoře Kateřiny Medicejské. Základem je odpalované těsto, z něhož se pomocí cukrářského sáčku vytvoří na plechu spirály, připomínající roztočený větrník.
Kam dál?
- Mini Pavlovka se šlehačkou – skvost mezi zákusky: Korpusy vydrží v chladničce celé dny, tento dezert nemá konkurenci !
- Zapomeňte na obložené chlebíčky. Blesková a jednoduchá příprava vajíčkové rolky s vynikající náplní. Super pochoutka pro návštěvy
- Bublaninu už nejíme a našla jsem milionkrát lepší recept! Zlaté nebe v mých ústech, to, čemu moje máma říká koláč „12 lžic“. Tak nadýchané a jemný!
- Už nebudete kupovat zmrzlinu ani nanuky! Vezměte banány, jogurt a udělejte si tyto neuvěřitelně chutné nanuky!