Takhle jste lilek ještě neochutnali. Připravte ho plněný houbami a rodina vás bude blahořečit!

1638
Sdílejte

 

Ingredience

  • 4 lilky
  • 50 g másla
  • 30 g oleje
  • 80 g rýže
  • 1 cibule
  • 200 g žampionů
  • 40 g másla
  • 100 g měkkého taveného sýra
  • 30 g strouhaného sýra 

Pracovní postup

Lilky podélně rozkrojte a vydlabejte střed. Jemně je posolte a nechejte 20 minut „vypotit“. Potom omyjte a osušte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

AKTUÁLNĚ : Čtyři životy si vyžádala čelní srážka rychlíku společnosti Regio Jet s nákladním vlakem v Pardubicích

Podle šéfa poradců slovenského premiéra Erika Kaliňáka měl Robert Fico prostřelené tenké střevo na pěti místech

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Další články