Ovocný skvost. Jen 40 minut a už voní v kuchyni ! Stačí 3 broskve, 200 g tvarohu, 3 vejce a takový je výsledek

19189
Sdílejte

Pokračování a další straně

POSTUP:

Tvaroh dobře promícháme se zakysanou smetanou, aby vznikla jednotná směs. Pokud nemáte tvaroh a smetanu,tak lze použít máslo nebo pomazánkové máslo, riccota, případně jen 250 g tvarohu.

Vejce vyšleháme s cukrem do pěny – šlehejte čím déle (i 10 minut) aby byla konzistence opravdu nadýchaná. Přidejte tvarohovou směs a dobře rozmíchejte. Nakonec vmícháme špachtlí prosátou mouku s práškem do pečiva a vymícháme jednotné těsto.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články