Vzala ořechy, cukr a minerálku a za 35 minut vyčarovala delikatesní dort! Příprava je snadná a zvládne ji i začátečník.

7937
Sdílejte

Troubu předehřejte na 160°C. Plech vyložte pečícím papírem a vlijte těsto. Pečte asi 20-25 minut, dbejte, aby se korpus nepřipálil. Po vyndání z trouby, nechte zcela vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články