Obrovské gesto na pomoc rodnému Portugalsku: Ronaldo se rozhodl pro velkou věc ! Změní Ronaldo své hotely na nemocnice ?

2416
Sdílejte

Velká osobnost světového fotbalu vybudovala v rodné zemi síť luxusních hotelů Pestana CR7 Hotels, které patří v Portugalsku mezi nejžádanější. Aktuálně i ty však trpí na nulový turismus, který ochromila pandemie koronaírusu. Portugalsko ohlásilo ve čtvrtek 78 nakažených, dnes jich je už 245 pozitivně testovaných.

Podle zprávy, kterou do světa vypustil přes sociální síť Twitter Edgar Caires, exmanžel sestry Cristiana Ronalda Elmy, měl hráč Juventusu Turín rozhodnout dočasně zavřít své hotely a poskytnout jejich vládě, aby z nich vytvořila provizorní nemocnice. Pobyt, léčbu i péče o nemocné měl následně fotbalista uhradit ze svých vlastních peněz. Všechna média však následně tuto zprávu stáhli, ukázala se totiž jako falešná. Cristiano zatím o takové možnosti neuvažuje, informoval zástupce hotelů.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články