Neodolatelná pochoutka.Obložená bramborová placka bez mouky.Po ní se jen zapráší

9242
Sdílejte
POSTUP :
1. Klobásku společně s cibulí nakrájíme na plátky a papriku na drobné nudličky.
  Brambory nastrouháme na hrubém struhadle.
2. Cibulku na na oleji orestujeme, přidáme klobásku a nakonec i
  papriku. Orestujeme a odložíme bokem, necháme vychladnout.
  Pokud pracujeme s mletým masem tak jednoduše ochutíme a
   orestujeme na cibulce.
3. Do strouhaných brambor přidáme změklé vločky, vejce, koření,
  bylinky a nakonec i vychlazenou směs z pánve. Promícháme.
4. Vyložíme papírem na pečení nebo olejem vymazaný plech a pak na
    něj navrstvíme rovnoměrně smíchanou směs. Můžeme přidat i
  nakrájenou cibulku, papriku nebo jiné přísady podle chuti.
5. Pečeme v troubě předehřáté na 180 ° C asi 30 minut. Pak
    posypeme strouhaným sýrem a pečeme dalších 5-7 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články