Nejlepší likérové ​​špice, jaké jste kdy jedli.Lepší než cukrárny.

11750
Sdílejte
1. Tento na přípravu je opravdu jednoduchý, jen to chce
  pořádnou dávkou trpělivosti, protože při likérových špičkách
 je třeba, aby krém na piškot ztuhl, pak dáváme likér, pak špičku
 uzavřeme a pak znovu chladíme, abychom celou špičku mohli
 namočit do čokolády. Tak ale postupně se pusťmě do práce.
2. Nejprve do hrnce dáme vodu, přidáme cukr, Zlatý klas nebo vanilkový pudink (někdy se dávala sójová mouka, ale já to mám vyzkoušené se Zlatým klasem) a kakao. Uvaříme velmi hustou kaši, kterou odstavíme a ihned přidáme na menší kousky nalámanou kvalitní čokoládu. Já jsem  přidávala 70%tnou. Mícháním ji rozpustíme a necháme mírně vychladnout.
3. Pak přidáme tuk, který je pokojové teploty a metličkou nebo
   mixérem rozmixujeme krém, který je hladký (nesmí být ani jedna  hrudka, protože pak se vám bude špička těžko tvarovat přes nástavec). Necháme zchladit v lednici.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články